Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyngdlagen









Vet du hur många olika sätt
man kan äta ett äpple på?
























Vet du hur många olika människor
det finns i världen?




Fri vers av Mäkitalo
Läst 361 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-03-11 10:27



Bookmark and Share


  Quasimodo
ALLA skulle jag vilja påstå för båda, skön tanke till det !!
2009-05-09

    FinnRaggarn
Vet du hur många Pekka

det finns i världen ?

Nej inte det inte jag heller .

Men Tack för tyngdlagen
2009-03-30

  Jean-Michel Orblin
meditativt kan man äta uppett äpple på
har du prövat?
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Mäkitalo
Mäkitalo