Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Atlantis

Springaren var en sjöhäst
med schabrak av tång
Musslor gungade i manen

Ritten skar genom strömmar
For vilse i kartan men
Följde spåren på botten
Från djupet av mistlurens
klangbotten

Fann mitt
Atlantis
Min sjunkna
Borg

Tinnar med resning
Kolonner klädda i murgröna
Forum täckt av sjögräs

Återintas med hornstötar
Bränningar mot muren
Vindbryggan fälls




Fri vers av C.Källner
Läst 359 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-11 11:49



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Atlantis - den eviga drömmen om det undflyende...
Sjunker med glädje in i dina ord!
2009-03-15

  Regn & Grus
Sagolikt skönläst dikt med sinnliga bilder som fångar mig..

*Ritten skar genom strömmar
For vilse i kartan men
Följde spåren på botten
Från djupet av mistlurens
klangbotten*

Väcker fantasin & får mig att le!
Vilken fantastisk värld..
2009-03-13

  Suzy med punkterna
Mycket visionellt och väl skrivet.
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

C.Källner
C.Källner