Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under den röda filten



är himlen alltid blå

där ler solen sitt allra varmaste leende

där är du

där är jag

där är vi tillsammans

förenade i kärlek



kom så kryper vi under filten!




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-11 17:18



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Ingen dum ide´ att krypa under filten - för vem vill inte ha ständigt blå himmel och en ständigt leénde sol?;-) Vacker liten dikt!
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP