Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är en snorunge

En känsla av oro springer snabbt genom kroppen - han är Usain Bolt - jag är ordet och springer snabbare. Han får mig att rysa för en stund.

Du är sjuk idag, är en envis snorunge i mataffären som vill ha godis på en tisdag. Jag berättar för dig att Du är lika underbar för det. Försök litet, bara.

Mörkret har lagt sig som ett duntäcke över mitt hus. Vid slalombacken, där Du bor, där är det fortfarande ljust. Jag tänker att det är så bara för att Du är där.

Jag är frisk idag, är en kär, naiv liten pojke som tror att det är födelsedag varje dag.




Övriga genrer av Andreas Sjöström
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-11 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Sjöström
Andreas Sjöström