Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bryr mig för att jag älskar

I drömmen blir himlen röd, solen ler snällt mot mig och dig. Du tittar bekymrat på mig, undrar varför jag frågar så mycket. Jag svarar att jag bryr mig för att jag älskar. Precis så är det.




Övriga genrer av Andreas Sjöström
Läst 1036 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2009-05-19 07:34



Bookmark and Share


  ingen
fint!
2009-05-19

  Roula O
vackert oh enkelt...
2009-05-19

  Eva Langrath VIP
Klok och vacker text
2009-05-19

  Cosmic Johanna
Vacker titel och andemening...

*applåder för kärleksbudskapet*
2009-05-19

  CRAIDLARN
och det är sååååå vackert!
2009-05-19

  Carola Bouvin
Kärleken finner inga gränser på allt man vill inandas.
2009-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Sjöström
Andreas Sjöström