Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet sviker just nu

Livet sviker för tillfället, rätt rejält. Därför blir det inte mycket skrivande.

Kram allihopa.




Övriga genrer av Andreas Sjöström
Läst 966 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-05-15 14:29



Bookmark and Share


    Bim
....livet sviker inte,-försynen lägger bara in en paus så du får med dig hela själen,-ta det med ro och du skall se att det kommer gott ur även detta....kram
2009-05-20

  Göran Byrén
Nej jag tror inte att livet sviker
man är nog bara lite ur fas med
sig själv och sina känslor

frågan för mig är ofta
om jag känner för mycket,
eller om det är mitt EGO
som spelar mig ett spratt igen

egot är det som gör
att jag gör som jag tror är
mitt enda alternativ .....
när magen säger något
helt annat .... när den får
en chans att göra sig hörd
över allt bubbel i mitt huvud


krya på dig
önskar jag hur som helst!
2009-05-16

  WhiteTrashBastard
livet är destruktivt mot en person som känner alldeles för mycket...
det slickar upp och klöser ner..Krya på dej!
KRAM!
2009-05-16

  sulimaa
Livet har en förmåga att göra så med jämna mellanrum...kram på dig....
2009-05-16

  Roula O
ta väl hand om dig...du är välkommen tillbaka när du har återhämtat dig... Kram!
2009-05-15

  flickan i spann
kram!
2009-05-15

  Silverstjärnan
Var rädd om dig. Ger en stor bamsekram.
2009-05-15

  thyra
Jag läser dina andra om igen! :) så länge!
2009-05-15

  Eva Langrath VIP
Då får du vila i Intighet och vänta på ny möjlighet.

Eva
2009-05-15

  Carola Bouvin
Ta hand om dig.
2009-05-15

    ej medlem längre
Kram tillbaka! Ta hant om dig!
2009-05-15

  Lotti
ta det lugnt och ta hand om dig
2009-05-15

  Majalis
Tänker på dig och hoppas det vänder!
Kram
2009-05-15

  * Ammi *
kram tebaks!! vi finns här ..
2009-05-15

  Camilla_DenVilda
Om livet sviker dig kom då ihåg att livet är en bergodalbana....
Åker man ner så kommer man alltid upp igen!!
Så ta vara på vad det livet har att ge gör det gör dig till den du är och den erfarenhet...
Så kram på dig
2009-05-15

  Fokus
Var rädd om dig.
2009-05-15

  Sturesdotter
vet att du snart är åter; ses då!
kram rare du och tack för all din läsning hos mig!
2009-05-15

  vera gade VIP
Då får du nollställa dig helt - och så växa tum för tum -återta livet då är det du som bestämmer;-) ...
2009-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Sjöström
Andreas Sjöström