Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Logga ut_Senryu

                                rörelsen långsam

                              locket mörklägger orden

                                 livet slår dig tomt




Bunden vers (Haiku) av Hans Christian
Läst 548 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2009-03-11 19:44



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tycker om svärtan i denna. En kärnfull text om existensen. Jaa så läser jag. slutraden är enastående.
2014-05-07

  Lollitta VIP
locket mörklägger orden



____________+++++
2014-03-24

  aol
gillas mycket
2009-05-16

  -Ulla Tilemo- VIP
Här har vi klokord med råge.....strålande bra skriven senryu!
Applåd. Bokmärkt
2009-03-12

  Berit Robin Lagerholm VIP
en text som vilar.
Mycket fin.
2009-03-12

  Mr Lindemann VIP
Fin och följsam Senryu
2009-03-12

    sunnanvind
Gillar inte just det, att logga ut alltså...
Kan ses i ett större perspektiv..gillar inte det heller! Stor applåd!
2009-03-12

  Fånga dagen
vackert formulerat fast jag känner en smärta i detta samtidigt
kram ak
2009-03-12

  * Ammi *
perfekt!
bravo!
(ska kanske kallas senryu ..)
2009-03-11

  -Ulla Tilemo- VIP
Ruggigt bra uttryckt, och den berör djupt och smärtsamt!
2009-03-11

  Suzy med punkterna
Mycket snyggt!
2009-03-11

  Carola Zettergren
URSNYGGT!!!
2009-03-11

    Bodil Sandberg
En dramatisk haiku..ödesmättad..liksom..snyggt!!
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian