Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Brukar inte gilla rimdikter... men om balans och diskrepans dyker upp i huvudet kan man ju inte låta bli, trots det krystade resultatet...:-)


Dikt av vikt

Behöver hitta balansen

för att inte diskrepansen

mellan ambitioner

och prestationer

ska göra mig handlingsförlamad

hellre blir jag kramad

av mig själv därinne

befriad i mitt sinne







Fri vers av Tosan VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-11 20:13



Bookmark and Share


  Jojo
gillar innehållet din viktiga dikt
2009-03-12

  Marreb
jopp, så är det nog. Som Eva sa; det låter rim-ligt. :-)
2009-03-12

  Tomas Alexander
den var bra!
2009-03-11

    eva m h
Det låter rim-ligt!!! :-)
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan VIP