Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

Står fortfarande och är fyra år
och bilen lämnar mig
i fosterhem.











när blir jag hämtad igen?




Övriga genrer av Malin Ringdahl
Läst 290 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-14 17:16



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ger mig en stark känsla i ett igenkännande!
2010-12-08

    baruk
Ja, när kommer väl bilen tillbaka
som lämnade mig här.
Har väntat sen jag var fyra
och står ännu och väntar där.
Förstod ni nån gång hur det kändes
för en unge för länge sen?
Jag var ju ej mer än fyra.
När har ni tänkt komma igen?
2010-01-24

  Fredrik Stillesjö
Hej Malin!

Ja när blir man hämtad igen? Känner smärtan, bara ana vad den kan tänkas ha gjort med diktarjaget. Hälsar Fredrik
2009-09-01

    Gnosis VIP
Stark igenkännelse här...
Minns hur bromsljusen på fassans röda 240 tändes nere i svängen när han lämnat av mig hos mossan och hennes nye. Brukade stå uppe i fönstret och fundera på om jag skulle springa efter i regnet. Visste ju att det skulle dröja minst 11 dagar tills jag skulle få se han nästa gång.
2009-06-26

  Rolando Furioso
Oh, känslan är så bekant. Längtar fortfarande after att få bli hämtad - inte övergiven.
Så mycket på så få rader. Bra!
2009-06-14

  chippsi
Att så få ord kan betyda så mycket.
Det berör verkligen mitt hjärta på ett sorgligt sätt.
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl