Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOM GRÄDDEN PÅ MOSET IDAG

 

 

Som grädden på moset idag

Vågade gå på ett AA-möte

Delade om mitt medberoende och mina föräldrars alkholism

Någon sa när suget kommer efter alkoholen ät sötsaker istället

Då går jag igång jag med mitt Matmissbruk ätstörning hallå det finns många missbruk man kan gå in i och ut ur ett annat missbruk 

Detta var inget bra tips tycker jag

Ska jag rada upp alla missbruk som finns eller ?

Fan vad trött jag blir

Är det inte det ena så är det andra     




Övriga genrer av Fånga dagen
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-11 22:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Minns att Babben berättade att hon varit sockerberoende.
Det skulle vara livsfarligt för mig som är diabetiker.
2009-03-12

  Eaglemountains VIP
Alltid är det något, fint skrivet. Men Du vågade gå till mötet. Starkt!
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen