Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blixtflicka

Mediahora

var hon

På tungan trycktes artiklarna

Inåt gick läsarna

Hennes inre rum en utställning

Rea på entrépriset varje måndag

förståelse och intryck av henne skickade åhörarna ibland

vissa ville ha kontakt

många ville veta mer

Mediahoran lycklig

Letar efter sina drag bland verktygen på sminkbordet i logen

Rykten om en mediahoras död

Döden i rampljuset

Provocerande äkta

Det låter sig inte täckas över

Det visar sig

Stockar sig i halsen på mediahora

Stockar sig och grötar sig i halsen när hon vill ord

Ljudlös blixt från paparazzi väl gömd i vrå bortom räckhåll för mediahora

Står i föntret

Plockar bort blad som vissnat från krukväxterna

Fönster lyser

Skiner inte längre

Mediahora




Fri vers av Vildljus
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-12 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildljus