Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nilen floden

Men jag hoppar inte
Jag hoppar inte
Hoppar
inte

Luft under mig
Inga vingar

Änglar
Strippor

Talar någon till mig
Eller är jag inte
tilltalad

Med flit rör jag mig bort
På en gång nära
och avlägsen

Det droppar
Det rinner
Och jag betalar inte för tillfället
att råda bot på ett lidande
som delvis kommer
delvis är på väg ut i universum

Jag är inte där
Smärtan visar sig vara
mitt ansikte i spegeln
när jag tvivlar

Smärtan bor under naglar som vill riva

Jag tror inte alls på vällagad mat och vackra stråkar
Jag tror att Nilen försvinner in i mina älskades drömmar
och aldrig kommer åter
i samma form




Fri vers av Vildljus
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-12 22:40



Bookmark and Share


  Bagan
fint!
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Vildljus