Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Metamorfos

Förlorad, föråldrad, förändrad av en kur

En sol i moll, en melankoli i dur

Nog visste dem mer

Mer än vad dem flesta vet som ler

Skrattar och gråter

Ni förlåter




Fördömda, gömda

För längesedan glömda

Det var då, det är inte nu

De är här

Ser du?

De väntar i sal tjugosju




Fri vers av Rasmus Ström
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-13 02:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rasmus Ström
Rasmus Ström