Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några ord om svartsjuka.


Den sjuka kärleken

Har jag inte funnits för dig?

Har jag inte försökt lindra ditt vansinne?

Har jag inte åsidosatt min kärlek för din skull?

Hur kan du låta ditt vansinne gå ut över någon du älskar?

Hur kan du låta någon du älskar underkasta sig ditt vansinne?




Övriga genrer av Herakles
Läst 519 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-13 08:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herakles
Herakles