Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs 2011-11-13 kl. 18.50


Bortrest tills vidare...

I min fantasi har jag redan lämnat allt och tagit med dig långt långt bort.

Bara du och jag på en ö nära ekvatorn.

Jag svettas dagarna i ändå... men det är ok... för det gör du med.

Bara du och jag, genomsvettiga resten av livet.




Prosa av Herakles
Läst 396 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-13 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herakles
Herakles