Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2010-11-11 kl 04.11 via mobilen.


FUCK!!!

Monstret vaknar efter en lång dvala.

Mörkret sänker sig efter en lång dag.

Fyrens ljus falnar efter oändliga sjömil med ett tydligt riktmärke.

Jag förbereder mig på ett ogenomträngligt mörker som jag känner igen allt för väl...




Prosa av Herakles
Läst 451 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-11 04:18



Bookmark and Share


  Herakles
Du har ingenting att be om ursäkt för.
2010-11-30

  Ninfa
Förlåt...
2010-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Herakles
Herakles