Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven söndagen den 8 maj 2016. Behandlar vad som händer i mig när jag inte är upptagen med någonting.


Dånande tystnad

Deltagarna tackade för en bra utbildning. Ångesten i mig växte sig allt större, snart skulle den få stå i rampljuset igen.

Pulsen ökade när jag satte mig i bilen. Trycket kom över bröstet.

Jag klev in genom dörren, klädde av mig och gick direkt till sängen.

Nu ligger jag här i en öronbedövande tystnad. Det enda jag hör är att jag inte duger, för dig.




Prosa av Herakles
Läst 448 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-08 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herakles
Herakles