Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs 2009-08-08 kl 16.40


Är det min tur nu?



Han gjorde ett tafatt försök till försoning idag. Han sträckte fram sin hand och ville att vi skulle lägga allt bakom oss och börja om på nytt.

Jag försökte ta hans hand, men jag lyckades inte. Det enda jag fick fram var "Du har mycket att jobba på".

Hamnade ansvaret på mig nu? Är det nu upp till mig att ta steget mot försoning?

Förväntar han sig att jag ska kunna gå vidare som ingenting, utan att han gör minsta ansträngning för att göra situationen bättre?

Om han tycker att det är min tur att vara den dåliga får jag leva med det...




Övriga genrer av Herakles
Läst 724 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-08 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herakles
Herakles