Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stulen kärlek


Du är så jävla billig baby,

vår lilla affär - ren skär häleri




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 545 gånger
Publicerad 2005-09-09 07:54



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
Hehe


snyggt!
2005-09-29

  Johan Blixt
Grym:D
2005-09-11

  Jessica Ebbesson
Gillar denna lilla dikt mycket,
insiktsfullt till tusen
2005-09-09

  himlens hemlighet VIP
ja..jag gillar titeln...håller ihop ekonomitemat så att säga...lämnar också fältet öppet för en tredje part i härvan...en dyr liten historia
2005-09-09

  himlens hemlighet VIP
sätter skrattet i halsen...tuff liten sak!
2005-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP