Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av de saker jag samlade i vad jag kallade "Frusen själ".


Ha. Ha. Ha...

Nio års skolning förintas när det kommer ut en ny mobiltelefon.
Ifrågasätta? Aldrig.
Tänka efter? Aldrig.
Blint begär
-
Ha, ha, ha...




Övriga genrer av Marlboroman/Hg VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-13 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP