Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fy fan att vakna

Vem väckte mig till denna dag,
fylld av plikter och av obehag?
Vem drog mig ut ur sömnens hus
och slet mig bort från nattens rus?

Vem skiljde mig från min najad,
hon i drömmen, med sin varma arm?
Vem ryckte mig ur drömmens bad
till dagens stök och larm?

 




Bunden vers (Rim) av Marlboroman/Hg VIP
Läst 499 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-20 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP