Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en längtan efter någon, vem vet :)


en slående tanke


Var kom du ifrån, varför kom du när jag var här
Varför dyker du upp, när jag faktiskt bara är
Vad har du gjort, och vad vill du göra
Vi kan leva, även om det resulterar i en enda röra

Jag vill bara strunta i allt och göra det jag känner för
Jag vill ha dig någonstans där inget eller ingen stör
Och där kan vi göra precis vad som faller oss in
Och här i kväll så får du mig, nu kan jag vara din

Det var länge sedan jag träffade någon som du
Och varför skulle jag backa i stället för att ta för mig nu
Du är så där som man bara drömt om någon gång
Sommarnätterna är inte långa, men dne här är tillräckligt lång

Jag vill inte tänka efter, utan bara ta det som det faller sig
Jag vill komma nära, och om du vill, vill jag älska med dig
Bara göra det, utan att tänka på vad som kommer efteråt
kyssas och leka, vänta med att älska tills man är riktigt kåt

Vi behöver inte prata för att rädda vår självkänsla och moral
Vi kan göra det här rätt, och utan att besväras av samvetskval
Det är inte fel, då vi inte vill något hellre, det vet vi ju eller hur
Och där i ensamheten så kan vi klä av oss och bli nakna djur

Det är inte så mycket att orda om, vi vet bara att det är så
Vi visste det båda två, att du aldrig kom hit i kväll för att ensam gå
Jag kommer dö, jag kommer ångra mig om vi inte älskar snart
Jag låter blickarna vandra, och mina inre fantasier tar plötsligt fart

Jag vill helt enkelt ha dig för våran egen njutnins skull
Det är sommar, och ingen av oss har haft ett riktigt sommarknull
Det är bara vi som kan se till att göra något åt det, visst är det väl så
Vi kan stilla vår längtan, vår hunger, vi kan göra dte tillsammans vi två

Jag har ingen lust att följa några regler, eller någon mall
Jag vill göra det jag gör bäst och se om jag kan få dig på fall
Om du faller så ska jag avnjuta dig så som du är, het och naken
Du använder din frestelse, och dina önskningar håller mig vaken




Fri vers av PPQ
Läst 508 gånger
Publicerad 2004-06-04 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ