Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss av sanning...


till min söta flicka...

Jag ska ta min älskade med mig på en resa, tillbaka i tiden fltyer vi, tills sanningen kysser våra drömmar, vaknar lyckliga i månskenet, du smeker min naiva sorg...




Fri vers av peter markurth
Läst 200 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-03-14 00:59



Bookmark and Share


    Tea Alex
du smeker min naiva sorg...


Vacker melankolisk mening.
2009-03-14

  Suzy med punkterna
Fint
2009-03-14

  m.ricknell
sorglig .. vacker .. passande nattens mörker, på något sätt .
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth