Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt leende målar hela världen med kärlek och värme

En trädkrona når min smala och nakna kropp när vi korsar skolgården som mest liknar en kyrkogård utan gravar. Vi går hand i hand och smälter snön där vi går.

Himlen skiftar i grått och svart men ditt leende målar hela världen med kärlek och värme. Kärleken är röd och värmen den samma.

Du är bar i halsen och jag erbjuder dig min scarf och min luvtröja. Du tackar nej till det men säger ja till all min kärlek jag vill ge till dig.

Du ger mig din kärlek, Du gör det lätt att stiga upp på morgonen, Du får mig att le bara genom att finnas i mina tankar, Du lyser starkare än alla solar och Du låter mig kalla dig min flicka.





Övriga genrer av Andreas Sjöström
Läst 463 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-14 02:59



Bookmark and Share


  anita VIP
Jätte fin dikt. Många applåder får du av mig.
2009-03-15

  Carola Zettergren
Så himlans gullig att man bara måste kommentera...jättefint detta, rött, varmt och underbart rart!!!:)
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Sjöström
Andreas Sjöström