Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Aforism 2

                     En bild säger mer än tusen ord

                                och ljuger bättre

                              en ett helt bibliotek




Övriga genrer av Hans Christian
Läst 241 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-14 17:09



Bookmark and Share


  Anya VIP
så bra....de retuscherade bilderna ljuger.... Reklamen! Bra metafor med biblioteket.
2014-06-17

  Lollitta VIP




YESSSSSSSSSYESSSSSSSYESSSSS!
2014-03-25

    deb8
haha...
2009-03-15

  -Ulla Tilemo- VIP
Det kan inte sägas bättre....!!!!
2009-03-14

  L Patrik W Johansson VIP
Får mig att tänka på den där trappan som går både upp o ner, hänger säkert tillika på något bibliotek
;)

Be well,
LPWJ
2009-03-14

  Carola Zettergren
:):)så sant!
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian