Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att Leva o tidigare ord som förmedlats som fallet bort ur ditt skrin.


Mässa i C - dur

Att leva - det är det primära. Att fortsätta leva med hela varelsen, i varje rottråd av ditt jag. Förstår du S?
Kära S, kär-lek betyder mer än att framstå som en lysande stjärna för motparten. Du behöver inte bevisa någonting för världen - avstå hellre. Du är miraklet. Färsök inte förändra världen utan världar istället. Genom din ande och kontakten du har med polstjärnan, förbli dig själv och behåll de eviga värderna i sikte.

Istället för att väckas ur en förtrollning befinner jag mig i ett evigt, fortgående magiskt tillstånd. Hela jag är kärlek. I ett tillstånd som är ljuvt smärtsamt samtidigtfyllt med sällhet. En bitterljuv blandning som av Indiens flöden. Jag är med dig, hos Dig i själ och i hjärta. Intet mer att fråga efter, intet mer att söka. Du är du och jag är jag. Och vi har mötts och är förenade, på något sakralt vis, nära den som skapat allt ting. En dag skall vi också få reda på sanningen om alltet. Vilken lycka att få möta universum storhet. Detta väsen av oändlig kär-lek som föder alla sinnen.

Så låt silket dölja dina ögon under mina tunga ögon av berusning. Låt alla dina krafter komma fram, även de djuriska o mer lustfyllda.

Din
M




Fri vers av ramsesII
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-14 17:13



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
aaah, vilken text att bara som låta sig sjunka in i...
även vänskaplig kärlek är skaplig kärlek
2009-04-05
  > Nästa text
< Föregående

ramsesII
ramsesII