Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar kring könet


Fundering kring könet och intellektet

Hur kombinerar men mannens könsorgan/kontra kvinnas, med intellektet eller själ och ande?
Någon som vet?




Fri vers av ramsesII
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-15 01:10



Bookmark and Share


    Nattviol
man accepterar de faktiska
skillnaderna mellan könen
(som ju finns - annars fanns
ju ingen anledning till olika kön...)
sedan höjer man blicken alt.
tar några steg tillbaka för att
kunna se ´the big picture´
vilket är att alla är vi människor
och ändå helt unika individer
med varierande intellektuella
förmågor men med samma strävan
i våra själar; att vara älskade
och accepterade för de vi är!
2009-03-15
  > Nästa text
< Föregående

ramsesII
ramsesII