Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Leva och känna skam och smärta av sin förflytta. Vill du läsa mer! http://www.kapitel1.se/lena-h-nilsson/dikter-av-lena-h-nilsson--nils-sondefors-och-bjorn-bjorkegren-


Leva

Leva var är det?

Leva vem bestämmer det?

Leva och känna sig älska.

Leva och behöva vara stolt över sig.

Leva med längta av vara barn.

Leva och känna skam och smärta av sin förflytta.

Är det verkligen leva? Eller är det vara en del av att livet?

Leva är att bli välsedd eller glömt.








Fri vers av CJ
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-15 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CJ
CJ