Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad min stora kärlek, mördad i slutet av 2008


Du, då, nu, sedan

Då tid och rum är en illusion,
vet jag, att du finns här.
Fast än smärtan river,
förstår jag.
Jag ser och känner,
tårarna regnar in ut i.
Det finns frågor,
men inte längre några utan svar.
Jag ser det utan tvivel,
din kristall bländar mig.
kunde jag ha gjort något?
det är ej jag som styr.
I guds vokabulär,
existerar inte meningslöst.
Vi färdas i oändligheten,
smärtan pulserar ändå.
Jag vet att du är här,
ändå en ekande saknad.
Tack, tack för att
du, går med mig.




Fri vers av Poppin
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-15 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poppin
Poppin