Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dysfunktionell barndom....


Ängsligt barm

Borde dansat med sorgfria barnafötter
i stället vaktade
raglande eller pundiga steg.

Borde erfarit trygghet,
i stället spirande ängslan.
idelig oro var ett faktum

Borde känt tillit,
istället var sveket svidande,
vuxenvärlden ett dåligt skämt.

Vodkapuss säger godnatt,
Väckt av blåklädd polis.
Vart är mamma?

Barn fylld av rädsla
med Teddy i sin famn
i en barnhems-säng.




Fri vers av Poppin
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-15 15:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gripande text!
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Poppin
Poppin