Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vandring, skildrad under mörk period


Öken

Jag förmår inte längre
gå, inte häller
stå ut i öknens
torka och leta
vattenkällorna
som stundvis
släcker min törst

Ty vatten släcker
törsten tillfälligt
fast mättar ej
ilande hunger
solen steker likt
dödsrikets eldflammor
mina ben viker sig

Låt änglarnas
ömsinta tårar
porla helande in i
min sarjade själ
Låt mig åter
födas i stjärnglans
innan gryning nalkas.




Fri vers av Poppin
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-15 15:42



Bookmark and Share


  smaken som baken
Hej först ett stort tack (= sen så har jag läst dina dikter. Sorligt men också gripande. Fastna extra för den här, vackert. (=
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Poppin
Poppin