Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag var en vind....

Om jag var en vind skulle jag smeka dina läppar.
Om jag var ett regn, skulle jag blöta ditt hår.
Om jag var en sol , skulle jag värma dina kinder.
Om jag var ett moln skulle jag svalka dig när det är varmt.

Du är allt detta så jag har det bara bra.
En framtid tillsammans är vad vi vill ha.




Övriga genrer av PO Ottosson
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-15 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PO Ottosson
PO Ottosson