Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal dikt jag hittade i min bok.


Frågetecken

Jag frågar dig varför?
Varför kärleken till någon dör?
Varför försvinner allt bort?
Varför är livet så kort?
Jag frågar dig hur?
Hur får man tur?
Hur kommer det att gå?
Hur ska jag glömma dig då?




Fri vers av PO Ottosson
Läst 426 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-01 20:19



Bookmark and Share


  pinkprincess
Säger som bror min, har du en diktbok?!?!
Annars var då så fin, så fin!!!! <3<3
2008-02-10

  Haugen
har du en dikt bok? :O:O:O:O vafan!?
För övrigt var den fin! :D ingen aning om att du kunde skriva :P
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

PO Ottosson
PO Ottosson