Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett+ett

Glöm ej dagarna många,
som aldrig kan bli för långa.
Vi älskar varandra så,
nu är ett, två.
Glöm ej detta ,
vi har hittat den rätta.




Fri vers av PO Ottosson
Läst 403 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-15 16:03



Bookmark and Share


    sunnanvind
gullig liten text!:)
2008-02-15

  Haugen
Va söt! :D
2008-02-15
  > Nästa text
< Föregående

PO Ottosson
PO Ottosson