Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens härliga tid.

Att hålla din hand
att känna din doft
att se dina ögon
att krama dig ömt
så härlig är kärleken.




Fri vers av PO Ottosson
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-08 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PO Ottosson
PO Ottosson