Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets goda.

En dag , en sol, ett äventyr.
En vän, en kram, ett liv.
Man längtar, man älskar, man lever.
God mat, gott vin, god glass.
En vän, en kram, ett liv.




Fri vers av PO Ottosson
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-14 08:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PO Ottosson
PO Ottosson