Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Är det verkligen så illa?"

Ni skriver ett svar på min kropp med svart sprit
klart och tydligt;
FARMACI

"Är det verkligen så illa?"

Förändras
Fort! Annars kan det vara försent
Jag har förändrats
om och om igen
formad som lögn
som dramatik, i böckerna de läste
dämpades kaoset
med, just det
FARMACI

"Är det verkligen så illa?"




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-15 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon