Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni får ursäkta mig

Ni får ursäkta mig
Orden når inte riktigt igenom
Allt är orkesterns fel
Att man kan bli så lurad
Av en stereo

Ni får ursäkta mig
Att man kan vara så tanklös
Hur kan jag bara sväva fritt
I min egna lilla värld

Vanligtvis brukar jag hålla mig i skinnet
till november ungefär
Numer känner jag igen
det röda, blinkande ljuset
då någon säger;
”Det ska nog gå bra det här”

Självömkan
Kom tidigt i år




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-15 19:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den här lämnar ingen oberörd!
Omtumlande men nydanande.
Innovativ.
2009-03-15
  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon