Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss...


Missanpassade svin

Skriker i dina ögon, slår dina tårar i sank, dränker döden, styckar sanningen, laddar min pistol nu, sitter ensam i mörkret, och väntar...




Fri vers av peter markurth
Läst 356 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-03-15 21:04



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Starka rader som borrar in.
2009-03-17

  peter markurth
Detta handlar om en karaktär, förtydligade då jag blr jämförd m psykopat od, detta är en gestaltning= allt...peter...
2009-03-17

  Tera
mmm..det finns flera alternativ..

menade att det ödmjuka ligger i att se sina egna gärningar....


därav det "verbala självmordet"...


Dags att lägga ned vapnen kanske?
2009-03-17

  peter markurth
nej det handlar om, väntan, den som kommer= ex polis tvingas skjuta karaktären, ty karaktären avser döda, har fått nog..döda för att den ej vågar ta sitt liv,= vill någon annan tvingas skjuta.. men vill ta m några t helvetet= handlar ej om mig , e fråga om karaktär...

allmängiltig trötthet...etc...
2009-03-17

  Tera
Jag kan ej se att just denna text har några psykopatiska drag alls...
snarare en uppgivenhet och ett verbalt gestaltat självmord..

Tkr denna var ovanlig för att vara du peter och väldigt ödmjuk på ngt sätt!

Väl formulerat och ärlig!
2009-03-17

  peter markurth
Jo man är säker , det gäller att känna igen en psykopat= mkt trevlig, de flesta gillar, de har ej ångest etc.. men de flesta psykopater gör ej någon illa...kanske brister i empati, mina skildringar här är expriment. skriver på alla möjliga sätt, om allt möjligt...peter...
2009-03-17

  lycksele
Liten filosofisk fundering.

Vi hade här uppe i Umeå en våldtäktsman. Till slut visade det sej att det var en familjefar med dubbelnatur som våldtog och nästan dödade kvinnor i Umeå. På ytan kunde man inte ana ett dugg.

Peters dikter kan innehålla både blod och hatkänslor. Man kan både äcklas och undra. Ändå blir jag inte rädd. Inte på riktigt.
Tvärtom, Peter har jag lärt känna som en mycket sympatisk människa.

Om våldtäktsmannen i Umeå hade haft bättre kontakt med SITT inre, hade lättat på känslorna i en eller annan ÄRLIG text, så kanske det fördolda missfostret inte hade behövt skapas och ta till handling.
Men man vet ju inte ... ingen går säker för psykopater!
2009-03-16

  ockerconny
Igenkännbara ord..

Provocerande bra!
2009-03-16

  Mess
usch va bra..
2009-03-16

  Suzy med punkterna
En rysare
2009-03-16

    Tea Alex
Ojoj otäck. Man börjar fundera över vad som händer härnäst...
2009-03-15
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth