Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...oregelbunden




senryu 13

livets motorväg

där gick vi tillsammans

och var blinda...




Bunden vers (Haiku) av Hans Christian
Läst 217 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-16 08:29



Bookmark and Share


  Lollitta VIP


OFTAAAAAAAAAAAA...........+++++
2014-03-25

  -Ulla Tilemo- VIP
Ja, så var det. Man gick där på motorvägen (livets arbetsdagar)
och såg väl framåt på något sätt (blinda) för visst hade vi en framtid tillsammans. För så var ju livet inrättat, man jobbade, sedan blev man pensionär och fick vara lediga ihop. Men livet hade annat i beredskap. Fast det fanns ingen skylt om det på motorvägen......
Så bra du uttrycker detta i denna text! Bravo
2009-03-16

  Øivind Armand Halvorsen
En kort og konsis beskrivelse av oss, i vår tid!
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian