Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oh, vilken lycklig dag

hon är rädd för att dö
upplösas och bli till intet
och vågar sedemera heller inte leva

ibland säger de till henne att hon borde släppa efter
våga
men hur skall hon kunna våga när döden
nosar henne i nacken
smyger efter och vaktar över henne om natten?

de säger att hon måste göra sig fri
slita sig loss
ur de bojor
som binder henne

men hur skall hon våga
när han står där

redo.




Fri vers av you needed more
Läst 159 gånger
Publicerad 2009-03-20 07:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

you needed more
you needed more