Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<em>tack för att du finns</em><br>


Susanne

Solsken i en daggdroppe

regnbågsreflexer smeker

ögon - viskar ett namn...




Fri vers av Hans Christian
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-16 10:05



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
regnbågsreflexer smeker

ögon - viskar ett namn...



_________+++++SUSANNESSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014-03-25

  Carola Zettergren
Vackert!!
2009-03-16

  -Ulla Tilemo- VIP
Jag blir så oerhört glad, rörd och väldigt berörd i mitt hjärta.
Så fånigt det blir med TACK. Men det medföljer en stor K R A M
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian