Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solglasögonen

Det märks så fort -
att du tar all den självsäkerhet som jag egentligen inte har
och dubblar din egen självsäkerhet med de där riktigt
mörka solglasögonen på dig.

Jag kan inte se dina sårbara ögon,
men du kan se mina och jag vet
att du tittar på mig - utmanande, osande sexigt.

Brännande het, bubblande whisky
tar min kropp i besittning och i flera
minuter sitter jag bara och bubblar med,
försvinner i den sköna känslan.

Du är cool - en riktig James Bond
och du är medveten om att varje
rörelse du gör, driver mig galen.

Dina fingrar som stryker över läppen
kliandet på näsan
krafsandet bakom öronen
med varsamma fingrar.

Jag döljer mina känslor väl
men du kan se i mina otäckbara ögon
att du driver mig galen av längtan,
längtan till dig...




Fri vers av Jacqui
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-16 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jacqui