Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag knäböjer för den vind som driver våra hjärtan ut till havs

Jag knäböjer för den vind som driver våra hjärtan
ut till havs

Bland bortglömda sköldpaddsägg och
multna vrak
finner vi ro

Gömda, ur kistor kommer mina hemligheter ut
rakt i din famn
Till slut Sanningen
som en viskning
vågar den sig fram

och enligt dig
är det alldeles för sent
att vända om

Jag knäböjer för den vind som driver våra hjärtan
ut till havs




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-16 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon