Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns du regnet?


Jag minns....

Hur vi stod lutade mot
ett träd i nattens famn
och hur regnet öste ner
medan kärleken dränkte oss
och du sa

Jag lever

och jag visste inte vad
som rann över mina kinder
om det var regnvatten eller tårar








Fri vers av SeXara
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-16 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara