Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Brinna_Senryu

Du vet det enda

jag vill - är att brinna en

gång till - med någon...




Bunden vers (Haiku) av Hans Christian
Läst 276 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-17 07:25



Bookmark and Share


  Connie
Otroligt stark text! Så har jag tänkt under svåra stunder: En enda gång till, innan jag dör! Men så reser man sig igen, fattar inte hur man orkar vidare!
2014-05-05

  Carola Zettergren
Vansinnigt snyggt!!!
2009-03-17

  vera gade VIP
en Valborgsmässoeld att hoppas på
2009-03-17

  -Ulla Tilemo- VIP
Klart att du måste brinna igen.....
Bli tokig av glädje och hoppa på ett ben, skratta så ögonen rinner, finna lyckan i att bara vara....
2009-03-17

  Fånga dagen
Det var vackert skrivet
vem vill inte brinna igen
kram ak
2009-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian