Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sekund

Att få finnas kvar
en liten stund till

Att få finnas till
den stund som är kvar

Stunden
den som är här
den sekund
innan kroppen
andats slut
och ingenting
blir
allt




Fri vers av åkeojag
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-17 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag