Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

änglar.

Jag går på bergets höga topp och saknar efter dig
det är hundra år och mer än så i livet som vi sågs.
Jag ber dig nu, tag min hand låt mig åter få känna våra band.
Den starka kärlek som vi haft, jag aldrig upplevt har.
Men så kommer du och tar min hand
och viskar så för mig...
Jag aldrig går så långt i från
Jag vakar över dig.
Jag håller min hand och bryr mig om,
men du kan aldrig se.
Så gå din väg jag med dig är
Du inte ensam är.




Fri vers av Carola Bouvin
Läst 288 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-17 12:08



Bookmark and Share


  Ronny Berk
intressant formulering den texten, rubriken stämmer till eftertanke,
2009-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Carola Bouvin
Carola Bouvin