Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...oregelbunden


När han dog_Haiku

molnen föll mörka

ner när han dog och steg

sedan vita upp...




Bunden vers (Haiku) av Hans Christian
Läst 576 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-03-17 12:12



Bookmark and Share


  Connie
Underskön text som skriver sig in i mitt hjärta!
2014-05-05

  Bodil Sandberg VIP
Man liksom lyfter från stolen när man läser det här
känns så starkt och högtidligt på nåt sätt
ett bokmärke att läsa mångengång - tack
2009-04-19

  Epione VIP
Gillar lyckliga slut.
2009-04-14

  Feminaz
mörker och... ljuset
2009-04-10

  Junitvillingen
Mycket snyggt! Dessutom berörande...
2009-04-10

  Maria Natasja
Mycket bra...bokmärker oxå.
2009-03-17

  -Ulla Tilemo- VIP
Men det var faktiskt så det var....därute vid Pater Noster 2005!
Den här säger så mkt med så få ord. Bokmärker
2009-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian