Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På återseende min älskade........

Blickar runt i rummet som, har många dörrar dom lockar dom.
Vi smyger oss fram till den som bär lås, rycker och drar tills låset far av.
Mötet vi får, ett möte som slår. En känsla att inget ont här rår.
En grönskande äng jag betraktar från min höjd, vi svävar över fröjdens gröda.
Mitt sällskap blir kvar på resan vi tar en resa som känns helt underbar.
Jag svävar fram över kärlekens land så ljuvlig och varm inga ord finner fram.
Dock min resa går mot sitt slut, vänder mig om från var jag kom.
Mitt sällskap på ängen han sitter kvar, han vinkar och ropar här stannar jag,
Så farväl min älskade tills vi ses igen, om än inte riktigt än.
Fäll ingen tår min älskade, du ser i detta kärlekens land skall jag vandra mig fram tills tiden är kommen och du åter är i min famn.
...............Stänger och låser den vackraste dörr, ensam med mina tårar på
jordens rum.




Fri vers av Carola Bouvin
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-17 12:49



Bookmark and Share


  Ronny Berk
kärleks poesi men avskeds dramatik och närhets förväntan i lagom blandning
2009-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Carola Bouvin
Carola Bouvin